måndag 22 oktober 2018

Köpt Kindred

Idag plockade jag in ytterligare ett bolag i portföljen när jag köpte några aktier i Kindred. Som många andra spelbolag så har Kindred haft det lite tungt den senaste tiden och aktien går ner lite mer för varje dag. Det har inte varit några negativa nyheter utan alla aktier i branschen verkar ha det jobbigt.


När det nu har gått ner en del så tycker jag att priset börjar bli attraktivt och jag passade på att köpa mina första aktier. Jag har använt Unibet en hel del under många år och gillar vad de gör och jag tycker att de har alla förutsättningar att hantera förändringarna som sker på spelmarknaden. Jag tror att de lite större aktörerna är de som kommer att klara sig bäst på längre sikt.

Jag hade inte så mycket pengar att köpa för just nu så det blev bara ett fåtal aktier men jag planerar att köpa mer i slutet av veckan när lönen kommer. Det är mycket möjligt att de fortsätter att gå ner i pris ett tag till så jag kommer att sprida ut köpen lite under den kommande tiden. I slutet av veckan kommer även delårsrapporten och det ska bli spännande att se vad som händer då.

Kindred Group hos Avanza

4 kommentarer:

 1. Jag har själv tankat i Kindred. Tror på en bra rapport och så har aktien blivit attraktivt värderad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, idag blev det ytterligare lite billigare. Jag tror och hoppas också på en stabil rapport som förhoppningsvis dämpar fallet lite.

   Radera
 2. Tror att Kindred är helt rätt bland spelompengar-aktörerna. Har du några etiska förhållningsregler kring aktieköp? Jag ligger tungt i Cherry och Betsson sen urminnes tider men funderar på att avveckla med tanke på senaste tidens granskningar av spelmissbruk och liknande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inga etiska förhållningsregler när det gäller mina köp. Jag tycker dock det behövs en skärpning och mer riktlinjer för spelbolagen för som det är just nu så är det bara kaos. Spelbolagen säger att de tar t.ex. spelmissbruk på allvar men i verkligheten så gör de tvärtemot och vill bara ha in folk som spelat bort pengar.

   Radera