onsdag 15 juli 2020

Månadsrapport Juni

Vi är redan en bra bit in i juni och för mig så började semestern denna veckan. Det ska bli otroligt skönt med fyra lediga veckor även om jag inte har så mycket planerat ännu. När juni avslutades så betyder det att halva året har passerat och det var inga roliga månader. Corona-eländet är förstås en anledning med det har egentligen inte drabbat mig personligen i någon större utsträckning. Det är i stället en massa andra saker som blivit fel och som gör att jag helst vill glömma dessa månader. Det är ingen ide att älta det förflutna så nu ser jag framåt och hoppas att resten av året blir bättre.

Inkomster: 33 779 kr

Juni var sista månaden med korttidspermittering så de senaste veckorna så har jag återigen jobbat fulltid. Även om det bara var en kort tid så vande jag mig vid den minskade arbetstiden och det var inte roligt att behöva jobba fulltid igen. Jag fick åtminstone en bekräftelse av att mitt mål att jobba mindre är rätt för mig.

Utgifter: 9 801 kr

Utgifterna håller sig på acceptabla nivåer och det finns egentligen inte så mycket jag kan göra för att minska dem ytterligare.

Utdelningar: 10 962 kr
Totalt: 64 783 kr

Den kom även in utdelningar under juni och jag fick 10 962 kr vilket är 27% mer än samma månad förra året. Det är inte så dåligt med tanke på hur det har sett ut hittills i år. Juli är i även normala år en av de sämsta utdelningsmånaderna så det blir ungefär 5 000 kr som förväntas komma in.

Portföljen: 0.86 %

Portföljen steg bara marginellt och var vid månadsskiftet värd 2 441 233 kr. Jag förde över 20 000 kr till Avanza och 4 000 kr till mitt buffertkonto.

Några nya aktier blev det självklart också och jag fortsatta att fylla på i bl.a. Akelius och AT&T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar