måndag 27 juli 2020

Inköp Juli

Det är semestertider och allt går på sparlåga nu för min del och som vanligt försöker jag komma bort från dator och mobil under min ledighet. I fredags så kom lönen och då var jag tvungen att gå tillbaka till det normala om än bara för en kort stund. För man får inte missa möjligheten att att köpa nya aktier även om man har semester.

Fredagen visade sig även vara en röd dag på börsen så det blev lite billigare än planerat. Även denna gången så fortsatte jag att fylla på befintliga innehav så det blev ungefär som förra månaden.

WP Carey


Cibus Nordic Real Estate


AT&T


Enbridge


Största köpet denna gången blev en påfyllning av WP Carey. De har gått ner under året som alla andra REITs men de är stabila och borde klara sig bra. De höjde även utdelningen senast även om den var ytterst liten men ändå en bra signal i dessa tider. När även dollarn är billigare än på längre så tycker jag det är ett bra köp.

Jag fortsätter även att köpa AT&T och Cibus Nordic Real Estate som jag gjort de senaste månaderna. Det blir inte så många nya aktier åt gången så det tar lite tid innan man når det antal aktier man vill ha.

Några nya aktier i Enbridge blev det också för att jämna till innehavet något.


Köpen ökar min årliga utdelning med 1 680 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar