lördag 3 mars 2018

Rapport Februari

Ytterligare en månad har gått och dags att sammanfatta februari. Nere i de södra delarna av Sverige där jag bor så snöar det mer för varje dag men det är inget problem för mig eftersom jag byter kylan för några veckor i Thailand. Jag hoppas det är lite varmare när jag kommer hem för jag börjar bli lite otålig och vill ut och cykla igen.

Inkomster: 30 464 kr

Normal lön under februari så inkomsterna är som vanligt.

Utgifter: 9 930 kr

Efter lite högre utgifter i januari så är jag nu tillbaka på normala nivåer.

Även detta året har jag som mål att mina utgifter i snitt ska ligga under 10 000 kr, men det kan bli svårt för många av mina räkningar är lite högre i år. Det krävs nog att jag hittar något sätt att minska mina utgifter ytterligare om jag vill nå målet.

Extra Inkomster: 424 kr

Det var dåligt med extra inkomster även i februari , vi får hoppas det blir bättre i fortsättningen.

Utdelningar: 7 543 kr

Det blev 7 543 kr i utdelningar i februari vilket är 35% bättre än samma månad förra året. Jag är mycket nöjd med det, men det är nu de kommande månaderna som det verkligen tar fart och börjar trilla in pengar.

Portföljen: 0.20 %

För en gångs skulle så gick min portfölj bättre än index och det slutade med en blygsam uppgång.

Jag förde över 20 000 kr till Avanza under februari och totalt var portföljen vid månadsskiftet värd 1 835 789 kr.

Bloggen

Jag har haft lite motivationsproblem med bloggen under februari så aktiviteten har varit lite lägre än tidigare månader vilket har gett mindre antal besökare. Jag ska försöka att bättra mig den kommande månaden.

Även antalet följare på Twitter har ökat långsammare än tidigare men det tillkom ändå 32 nya under februari. Vill du följa mig så heter kontot @moneyfnothing och du hittar det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar