lördag 13 januari 2018

Bloggen fyller år

Idag är det ett år sedan denna bloggen startade. När jag kollade upp vilket datum jag startade bloggen så såg jag att det var fredag den 13:e men jag är inte vidskeplig och det ha gått ganska bra ändå.

De senaste åren har jag följt många andra bloggar och länge funderat på att starta en själv men alltid varit tveksam och skjutit upp det. Det största anledningen är jag under hela mitt liv haft otroligt svårt att uttrycka mig i skrift och har inte den där förmågan som många andra har att skriva bra texter.

Att svara på ett enkelt mail kan ibland ta hur lång tid som helst eftersom jag sitter och funderar på hur jag ska uttrycka mig för att få fram vad jag vill säga. Då är det kanske inte den bästa idén att starta en blogg som kräver att man producerar lite texter med jämna mellanrum. Men nu tänker jag så här, om jag inte tränar på det och tvingar mig själv att skriva så kommer jag aldrig att bli bättre. Så det var bara att starta bloggen och se hur det går.
Mina ambitioner med bloggen var inte så stora utan jag ville bara ha en plats där jag kunde skriva lite när jag kände för det. Fokus skulle vara på min egen resa mot att bli ekonomiskt fri, sluta jobba och göra något roligare, men också att kunna skriva om andra ämnen som intresserar mig.

Antalet läsare ökar lite för varje månad, även om det går ganska sakta, men jag är förvånad och tacksam att så många ändå är intresserade av att läsa. När jag jämför med vad andra bloggar har åstadkommit under deras första år så kan jag konstatera att jag ligger lite efter men det gör inte så mycket.

Ett extra tack går till de bloggar som har valt att lägga till mig i deras länklista. Bloggarna Utdelningsseglaren och Kronan till miljonen är de som lockar hit flest besökare och ser till att läsarkretsen består av några fler än jag själv och min mamma. Har du själv en blogg och tycker att det ibland finns något läsvärt här så skulle jag bli mycket glad om du vill lägga till mig i din länklista på din blogg. Min egen lista till höger består av många bloggar men skulle jag ha missat din så skicka ett meddelande till mig så löser vi det.

Att starta en blogg visade sig var ganska roligt så jag fortsätter ett år till.

10 kommentarer:

 1. Grattis till ettårsdagen! Jag tycker att varje blogg tillför något eget speciellt, i och med att var och en har sina mål och perspektiv. Kör på! Mvh Div500

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att alla bloggar är olika och jag tycker det finns plats för alla.

   Radera
 2. Grattis på födelsedagen! Lägger till dig på min blogglista så kommer du sannolikt få några läsare till per månad.

  https://aktiepappa.blogspot.se/?m=0

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det, jag ser fram emot mängder med nya läsare :)

   Radera
 3. Grattis Money!
  Det känns som om du varit med längre än ett år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack
   Själv tycker jag året har gått otroligt snabbt och det känns som kortare tid.

   Radera
 4. Grattis till 1 år :-) Har vart kul att följa dig. Fortsatt lycka till med bloggen.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det Slimis, roligt att höra att du gillar bloggen.

   Radera
 5. Grattis i efterskott till ett år, min blogg är rätt nystartad, lägg gärna till mig i din lista om du vill läsa min blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack

   Jag har lagt till din blogg i min lista, lycka till med bloggandet.

   Radera