söndag 2 juli 2017

Rapport Juni

Halva året är över och det är dags att summera månaden som gått. Det har varit en rätt seg och dålig månad ur många aspekter så det är skönt att den är över. Nu väntar semester så jag hoppas att den kommande månaden blir bättre.

Inkomster: 30 275 kr
Utgifter: 9 667 kr

Lönen var tillbaka på normala nivåer efter den extra utbetalning jag fick förra månaden.

Även utgifterna var ungefär som snittet för året men det viktiga var att de höll sig under 10 000 kr strecket. Nu väntar som sagt semester och då blir nog utgifterna lite högre även om jag planerar att mest ägna mig åt billiga aktiviteter. Eftersom nästan alla köp görs med mitt Mastercard så kommer inte de högre utgifterna att synas förrän ytterligare en månad senare när räkningen ska betalas.

Utdelningar: 5 867 kr

De bra utdelningsmånaderna är över och nu blir det några tusenlappar som trillar in varje månad. Jag fick ändå 71 % mer i juni än under samma månad förra året.

Totalt förde jag över 20 000 kr till Avanza under juni. Värdet på portföljen minskade med 2.27 % under månaden om man inte räknar med utdelningar och nya insättningar. Totalt var portföljen värd 1 685 000 kr vid månadsskiftet vilket är en minskning sedan förra månaden trots att jag tillförde en del pengar.

Extra Inkomster: 431 kr

De extra inkomsterna från webbsidor och bloggar ligger på ungefär samma nivå som förra månaden.

4 kommentarer:

 1. Några tusenlappar varje månad i utdelningar är inte fy skam. Jag fick bara några hundralappar under juni. Det dröjer nog några år innan sommaren blir någon utdelningsfest att tala om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, några tusenlappar är ganska bra när man tänker efter lite. De största utdelningarna kommer nog alltid att komma under våren.

   Radera
 2. Inte för att jag själv har någon koll men jag måste ändå imponeras av din sparkvot, galet bra!
  Du har fått bra snurr på maskineriet, härligt att se.

  // Procentpanik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, Jag känner att jag nått en nivå på både inkomster och utgifter som jag är nöjd med. Det gäller bara att fortsätta på samma sätt så kommer det att snurra på bra.

   Radera