onsdag 23 december 2020

Inköp December

Det är dagen innan jul men jag känner ingen julstämning över huvud taget. Det känns som det kunde varit vilken dag under hösten och vintern som helst. Det blir måttligt firande för min del detta året av välkända anledningar men det är ungefär som det brukar var ändå.

Julklapparna var klara sedan länge men när lönen nu trillade in så kunde jag köpa aktier för sista gången detta året. Detta blev det denna månaden:

Altria


Kindred


Evolution Gaming


Iron Mountain






Största köpet denna gången blev återigen tobaksbolaget Altria. Jag plockade in bolaget förra månaden och det har inte hänt så mycket sedan dess. Priset är ungefär detsamma men den amerikanska dollarn har gått ner så det blev billigare än förra gången. Jag planerar att köpa kommande månader också om inget exceptionellt händer.

Precis som tidigare månader så köpte jag även nya aktier i Kindred. Jag har haft en gräns på 80 kr där jag tänkt fortsätta att köpa om den ligger under. Nu har den gränsen passerats så jag pausar nog med mina köp ett tag. Jag tycker fortfarande att Kindred är lågt värderad och jag tror och hoppas att den handlas i 100 kr om inte all för lång tid. Mitt innehav i Kindred är dock rätt stort nu så nu ska jag fylla på med andra aktier.

Jag fyllde även på med fler Evolution Gaming i tillväxtportföljen. Detta är en annat innehav som jag tror starkt på det kommande året. Det blir troligen inte samma fantastiska utveckling som vi haft det senaste året men när vi summerar året som kommer så tror jag Evolution blir en bra investering.

Några nya aktier i Iron Mountain blev det också. Kursen har ännu inte återhämtats sig fullt ut sedan fallet under våren men jag tycker allt ser bra ut och företaget växer så kanske får vi en uppgång under året som kommer. Under tiden så trillar det in fint med utdelningar varje kvartal.


Köpen ökar min årliga utdelning med 1 513 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar