lördag 3 februari 2018

Rapport Januari

Första månaden på nya året är över och det är dags att summera ekonomi och annat och se hur det blev. Hela januari har varit otroligt seg men så brukar det vara efter ledigheten runt jul och nyår. Även börsen har varit seg och utvecklingen i portföljen har varit ganska svag.





Inkomster: 33 338 kr

Det blev lite extra pengar på lönen denna månaden eftersom jag fick ersättning för några utlägg samt semesterersättning för ledigheten i mellandagarna.

Utgifter: 12 744 kr

Januari är månaden där mina utgifter är som högst då det är några årliga räkningar som ska betalas. Sedan var mastercard-räkningen lite högre än normalt eftersom bl.a. julklappar som köptes i december ska betalas.

Extra Inkomster: 364 kr

Det var dåligt med extra inkomster i januari, vi får hoppas det blir bättre i fortsättningen.

Utdelningar: 3 742 kr

Januari är ingen bra utdelningsmånad men jag fick ändå 3 742 kr vilket är 9% bättre än samma månad förra året.

Portföljen: -0.29 %

Det såg länge ut som om portföljen skulle sluta månaden på plus, men några dåliga sista dagar gjorde att det slutade på minus ytterligare en månad.

Jag förde över 25 000 kr till Avanza under januari och totalt var portföljen vid månadsskiftet värd 1 814 267 kr.

Bloggen

För första gången så ökade inte antalet besökare på bloggen utan det blev nästan exakt samma som i december.

Målet för antalet följare på Twitter var 300 för månaden och jag blev glad när jag kollade och såg att klarat det. Glädjen blev dock kortvarig när jag insåg att de sista följarna var några porrkonton, så efter att blockerat dem så var jag nere på 295 igen.

Vill du följa mig (och inte är ett porrkonto) så heter kontot @moneyfnothing och du hittar det här.

Övrigt

En resa till Thailand är bokad och det skrev jag om här. Det ska bli skönt att byta snö, slask och kyla mot varmare väder för några veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar